Info

forstagangenpodden's podcast

FÖRSTA GÅNGEN Emma Knyckare och Matilda Sjostrom pratar om första gången man gjorde olika saker som sedan påverkar livet från och med där å då. Första kyssen till exempel. Eller första fyllan. Hur va det och hur påverkade det resten av livet sen?
RSS Feed
forstagangenpodden's podcast
2018
June
May
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: June, 2016
Jun 26, 2016

Nu när midsommarn äntligen gått å lagt sig är det väl gott med lite relaterande ämne ändå.. Hur va det första gången en snusade, rökte och så vidare? Visst va det rätt äckligt ändå? Å hur borde det vara tycker vi? Emma Knyckare och Matilda Sjöström tjatar på. Lyssna och njut!

Jun 19, 2016

Första gången en blev medveten om sitt utseende. När va det? Och hur va det? Vi förvarnar lite extra för att vi kanske e lite spretiga idag eftersom detta är ett gigantiskt ämne med stor laddning. Emma Knyckare och Matilda Sjöström är ju två flickor och vi pratar tyvärr om att det är mer krav på tjejer än killar tillexempel. Men det är också spännande, för hur ska vi göra för att förändra detta? Å hur borde det vara? Lyssna och NJUT!

Jun 12, 2016

Första gången en va med om religion, hur va det? Emma Knyckare va ju väldigt troende som barn, innan vinet kom in i livet. För Matilda Sjöström va Karl Marx mer som gud hemma. Så vad tycker vi om gud å sånt? Å varför är Emma fortfarande med i svenska kyrkan egentligen? Många frågor. Finns det svar?

1