Info

forstagangenpodden's podcast

FÖRSTA GÅNGEN Emma Knyckare och Matilda Sjostrom pratar om första gången man gjorde olika saker som sedan påverkar livet från och med där å då. Första kyssen till exempel. Eller första fyllan. Hur va det och hur påverkade det resten av livet sen?
RSS Feed
forstagangenpodden's podcast
2018
June
May
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: October, 2016
Oct 30, 2016

Första gången en inte kan få barn. Hur e det? Å hur fungerar det? Och vad kan de som är runt göra för att vara härliga? Å framförallt pratar vi alldeles för lite om sånt här! Matilda Sjöström gästas idag av Mia Olsson som vet otroligt mycket mer än Matilda om det här. Lär å Njut!

Oct 23, 2016

Första gången en hade en bästis. När va det? Kan det varit när en va barn eller va det när en blev vuxen? Och va e en bästis? Emma Knyckare och Matilda Sjöström benar ut det. Eller så tjötar dom gött som vanligt bara. In å njut nu alltså!

Oct 16, 2016

Första gången en va i puberteten är ju också enda gången hoppas vi. För även om det är kul å bli stor så va det fan jobbigt eller hur. Emma Knyckare och Matilda Sjöström pratar på om hur det är att bli människa. In å gotta dig alltså!

Oct 9, 2016

Första gången en uppfostrar nån, hur gör en då? Emma Knyckare och Matilda Sjöström är kanske hönsiga och curlar möjligen skiten ur sina barn men va e det som e viktigt med uppfostran egentligen? Ska en ha en fet plan? Lyssna på podden och lär dig något nytt, eller skratta bara åt vår extrema dåliga koll på detta. Vad som går bra. Bara du lyssnar! Puss på dig!

Oct 2, 2016

Första gången en läste en bok. När va det? Minns en det? Å varför läser vi? Så här inför läslovet kan det va bra å bena ut va läsningen gör med och för oss, känner vi. Puss från Matilda å Emma!

1