Info

forstagangenpodden's podcast

FÖRSTA GÅNGEN Emma Knyckare och Matilda Sjostrom pratar om första gången man gjorde olika saker som sedan påverkar livet från och med där å då. Första kyssen till exempel. Eller första fyllan. Hur va det och hur påverkade det resten av livet sen?
RSS Feed
forstagangenpodden's podcast
2018
June
May
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2017
Feb 26, 2017

Hur ser det ut för oss som håller på med musik? Vad är det som driver oss? Varför håller vi på med detta trots att vi inte kan klara oss på det, alltså betala hyran typ? Du som inte håller på med musik men ändå gillar musik, hur tänker du nu när du får höra hur vi känner inför vårt eget yrke/kall? Alla tycker ju något om musik. Alla tar sig rätten att veta massor om musik, men vad vet vi egentligen? Flummigaste podden någonsin kanske, men vi e helt övertygade om att detta går att applicera på typ alla människors liv och vardag ändå. GÄst idag - artisten A.M.E- vi kallar henne Anna Engberg. VARSÅGODA!!
 

Feb 19, 2017

Första gången vi skaffar barn, varför gör vi det? För att skryta på instagram över hur gott livet är när man har familj? Eller för att få klaga huuuur mycket som helst på hur synd det är om en när en inte får sova på nätterna? Vet vi ens själva varför vi skaffade oss ongar? Är det på nåt konstigt sett så djupt rotat i oss att vi inte vet? Matilda är i alla fall så jävla trött på socialamedier-småbarnsföräldrar att Emma får försöka bena ut detta. Vi har ingen aning i vanlig ordning om vi kommer fram till något, men visst väcker detta avsnitt ändå lite nya tankar? VARSÅGOD DIN GODING!

Feb 12, 2017

Första gången melodifestivalen kom i vårat liv, det är kanske just nu? Emma jobbar på festivalen i år och Matilda kanske kommer söka dit nästa gång. MEN vad tycker vi om detta spektakel egentligen? Är det så att Matilda som vanligt är sur å vresig och Emma glad och härlig. Jo - antagligen. Men intressant är det i alla fall så in å lyssna med dig nu din goding!

Feb 6, 2017

Första gången en va riktigt onormal på bild, herre va kul det är! Och hur e det att sluta på ett jobb som lite blivit en del av en? In å njut av vår härliga poddis. PUSS

1