Info

forstagangenpodden's podcast

FÖRSTA GÅNGEN Emma Knyckare och Matilda Sjostrom pratar om första gången man gjorde olika saker som sedan påverkar livet från och med där å då. Första kyssen till exempel. Eller första fyllan. Hur va det och hur påverkade det resten av livet sen?
RSS Feed
forstagangenpodden's podcast
2018
June
May
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2016
May 29, 2016

Första gången en använde sig utav preventivmedel. Va vad det för variant en körde? Å va tycker vi om dessa ting egentligen?

Emma Knyckare och Matilda Sjöström hatar loss. In å njuuuut!

May 22, 2016

Ja men vilken konstig titel va? Vi (Emma Knyckare och Matilda Sjöström) pratar såklart om första gången en gjorde det jobbet som vi idag jobbar med. I Emmas fall, ståupp. I Matildas fall stå på scen å sjunga.. typ. Jag som skriver detta (Matilda) tyckte det va sjukt roligt att klippa den här podden för Emma e så jävla jävla underbar å ALLA borde lyssna på detta avsnittet!

May 15, 2016

Minns du första gången du sprang ett lopp?

Emma Knyckare och Matilda Sjöström minns det klart å tydligt för det va inte så längesedan dom sprang ett lopp för första gången. Hur va det då? Varför springer vi ens lopp och hur borde det kännas?

In å lyssna så får ni veta ALLT. Eller inget. Det får vi se.

May 1, 2016

Ja hur va det när en fick sin första mobiltelefon? Olika såklart, eftersom vi är födda olika år. Men hur borde det va? Va ska en ha dom till dom däringa rackarna? Matilda Sjöström och Emma Knyckare benar ut det. Eller inte. Men något får dom väl ändå sagt.

1