Info

forstagangenpodden's podcast

FÖRSTA GÅNGEN Emma Knyckare och Matilda Sjostrom pratar om första gången man gjorde olika saker som sedan påverkar livet från och med där å då. Första kyssen till exempel. Eller första fyllan. Hur va det och hur påverkade det resten av livet sen?
RSS Feed
forstagangenpodden's podcast
2018
June
May
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: September, 2016
Sep 25, 2016

Första gången en gifter sig är dagens ämne. Emma gifte sig för en vecka sedan så det är väldigt färskt i minnet. Vi får ju redan här erkänna att det är detta vi babblar mest om i denna podd,  också för att vi hade så skojigt. Vi är förkylda och småfulla men glada som alltid. Matilda Sjöström och Emma Knyckare it is! SÅ in och njut nu!

Sep 18, 2016

Första gången en stal något, när va det egentligen. Och hur utvecklar en sina stölder med åren? i dagens podd varnar Emma Knyckare och Matilda Sjöström för starka åsikter som kanske inte är speciellt PK. Är du känslig, kan detta vara podden du ska undvika då både Matilda å Emma ÄLSKAR att sno. Men visst låter det spännande? In  å njut nu!

Sep 11, 2016

Första gången en tänkte, "skolan, va e det egentligen för ställe?" är dagens tema. Emma Knyckare och Matilda Sjöström flummar loss om skolan som både social plats och som kunskapspalats. Om vi kommer fram till något? Njeaaaeeeee. In å Njut!

Sep 4, 2016

Hur är det första gången en skiljer sig? Är det så jobbigt som det är i såporna som går på dagarna på tv3? Matilda och hennes syster Maja Sjöström benar ut ALLT i dagens podd. In å gotta dig!

1