Info

forstagangenpodden's podcast

FÖRSTA GÅNGEN Emma Knyckare och Matilda Sjostrom pratar om första gången man gjorde olika saker som sedan påverkar livet från och med där å då. Första kyssen till exempel. Eller första fyllan. Hur va det och hur påverkade det resten av livet sen?
RSS Feed
forstagangenpodden's podcast
2018
June
May
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: November, 2016
Nov 27, 2016

Första gången en blev inlagd på sjukhus. När va det? Hur va det och hur borde det vara? Lite muntrare inredning och textilier tycker vi nog i alla fall. Och vi måste verkligen bli bättre på att säga "en" istället för "man". Emma Knyckare och Matilda Sjöström heter vi. Lyssna för fanken!

Nov 20, 2016

Första gången en märkte att en e känd, när va det? Och hur är det att vara känd? För visst är det olika eftersom en gör olika saker OCH e olika som personer. Men hur får en bete sig som känd? Å hur borde en bete sig mot den som e känd? Matilda Sjöström och Emma Knyckare tycker väldigt olika om detta och har mycket olika åsikter om ämnet. Emma e härlig och Matilda rätt sur. Lyssna och bli lite glad eller varför inte arg, å kanske förvirrad? Framförallt tror vi att du blir känd om du lyssnar på dagens podd. Varsågod!

 

Nov 13, 2016

Första gången en blev vuxen. Emma Knyckare och Matilda Sjöström tar sig an detta stora ämne. När blev vi vuxna? Blir en någonsin vuxen? Och vad är att bli vuxen? Är det att sluta vara avundsjuk på ens kompis lillasjöjungfruns-sugrör, eller är det att bara bära kläder som e i färgen beige? Lyssna å få reda på ALLT!

Nov 6, 2016

Första gången en bråkade offentligt, när va det? Har det ens hänt? Å vad är ett offentligt bråk? Vissa klarar detta mycket bättre än andra å hur e det med Matilda Sjöström och Emma Knyckare i detta fallet? Gillar de konflikter ens? Borde en bråka offentligt eller inte? In å lyssna så får du veta massa götta. Eller inte. Vem vet!

1