Info

forstagangenpodden's podcast

FÖRSTA GÅNGEN Emma Knyckare och Matilda Sjostrom pratar om första gången man gjorde olika saker som sedan påverkar livet från och med där å då. Första kyssen till exempel. Eller första fyllan. Hur va det och hur påverkade det resten av livet sen?
RSS Feed
forstagangenpodden's podcast
2018
June
May
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: December, 2016
Dec 25, 2016

Första gången vi hade smink, när va det? Emma Knyckare och Matilda Sjöström undrar lite varför vi har det, vad det betyder och visst är det svårt att på 30 minuter komma fram till något riktigt smart angående just smink? Det känns som ett minfält vad vi än vill ha sagt. Tack och förlåt för detta året säger vi också såklart. 2016s sista förstagångenpodden. Men fler kommer väl 2017?

Dec 18, 2016

Första gången en kom i kontakt med polisen. Hur va det? Å vad tycker Emma Knyckare å Matilda Sjöström om polisen? Är det så att Matilda som vanligt föraktar de med makt å att Emma tycker dom e rätt härliga? Eller är det kanske tvärtom just idag på fjärde advent? In å lyssna så får du veta ALLT? Eller något? Eller inget? Varsågod!

Dec 11, 2016

Första gången en får diagnos, hur e det? Å hur är det att leva med diagnos? Matildas bästis Mikael "lilla brun" Gustafsson gästar idag podden å berättar om när han fick adhd och hur det påverkat och påverkar hans liv. Hur borde de utan diagnos bete sig kring de med diagnos och vad finns det för positiva saker med att få diagnos? Alla frågor får svar!! Välkommen till poddis!

Dec 4, 2016

Första gången en blir bonusförälder eller blir ihop med en som blir bonusförälder, hur e det? Å hur borde det vara? Konstiga meningar och förvirringen e stor. Men det ordnar till sig såklart. Så in å njut av Emma Knyckare och Matilda Sjöströms tjöt i vanlig ordning. PUSS!

1