Info

forstagangenpodden's podcast

FÖRSTA GÅNGEN Emma Knyckare och Matilda Sjostrom pratar om första gången man gjorde olika saker som sedan påverkar livet från och med där å då. Första kyssen till exempel. Eller första fyllan. Hur va det och hur påverkade det resten av livet sen?
RSS Feed
forstagangenpodden's podcast
2018
June
May
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2017
Mar 26, 2017

Första gången en fick anställning. När va det? Och hur va det? Eller händer det aldrig? Matilda Sjöström och Emma Knyckare pratar om allt som har med jobb att göra. För och nackdelar och framförallt hur det känns att vara en working human! In å NJUT NU!!

Mar 19, 2017

Första gången någon raggade på oss, hur va det? Har det nånsin hänt ens? Och hur va det första gången vi själva raggade? För det har vi ju ändå gjort. Emma Knyckare och Matilda Sjöström pratat vitt å brett om just raggning. Helt ljuvligt såklart så lyssna och njut!

Mar 12, 2017

Första gången vi gjorde abort, hur va det? Inte så gött för nån av oss såklart. För det är väl inte gött överlag att kroppen får massa stryk. Just nu är det rätt mycket snack om kvinnans rätt till sin egna kropp eftersom USA fått ny president som är (rätt ordentligt) rå-sexist. Så va tycker vi om allt som har med abort att göra? Vi tycker väldigt mycket idag- båda två. Så in å lyssna på det! Varsågod!

Mar 5, 2017

Första gången jag ville döda någon, hur kände jag då? Å vad menar vi när vi säger att "jag vill döda den jäveln" för visst är det väl ändå inte så att vi kommer döda någon eller? Emma har färskt hat som hon faktiskt berättar om så bra att Matilda känner att hon också vill döda. Eller hata i alla fall. En härlig hatpodd e aldrig fel en söndag som denna! Varsågod å njut!

1