Info

forstagangenpodden's podcast

FÖRSTA GÅNGEN Emma Knyckare och Matilda Sjostrom pratar om första gången man gjorde olika saker som sedan påverkar livet från och med där å då. Första kyssen till exempel. Eller första fyllan. Hur va det och hur påverkade det resten av livet sen?
RSS Feed
forstagangenpodden's podcast
2018
June
May
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2017
Apr 30, 2017

Första gången jag va tjock. När va det? Och hur va det? Och hur kan vi ens göra en podd om att vara tjock utan att totalt göra fel hela jävla tiden. Det kommer inte gå men vi gör det ändå och flaggar för minfältet som vi går ut på. Kul va! Varsågod.

Apr 23, 2017

Första gången jag märkte att jag va en kontrollperson. När va det? Och vad är det? Egentligen. Matilda Sjöström gör idag en podd med Katja Ahlsell, som blivit iväglurad på en överraskningsresa av sina vänner, och hon vet ingenting föruom vad hon får packa med sig. Hur reagerar vi när vi står inför något och inte har någon koll alls? Å vad tycker vi om de som e ledare och de som e följare? En väldigt splittrad podd idag- för att det är så vi är idag. Men rolig och lärorik kanske? Eller inte alls. Vad vet vi. Njut du av den i vilket fall. Och förlåt för det kassa ljudet mot slutet, nöden har ingen lag bara.

VI ÄLSKAR ER. Hejdå.

Apr 10, 2017

Första gången vi kom i kontakt med en tävlingsmänniska, när va det? Och hur kändes det? Och framför allt, vad ÄR en tävlingsmänniska. En sak som e säker är att Matilda har blivit en men hur e det med Emmas tävlingsnerver då? Lyssna och njut!

Apr 2, 2017

Första gången vi tänkte på ålder, när va det? Och visst betyder det att vi kommit på att vi blivit gamla? Emma Knyckare och Matilda Sjöström pratar om att bli ödlor, att vara pinsamma och att fylla 30 år å försöka boka en kanotföreningsstuga. Hur svårt kan det vara att bli gammal liksom? Matilda som älskar att sitta på huk, varför kan hon inte göra det längre? Frågorna är som vanligt många men också svaren? (OBS Skoja) . Varsågod- söndagspodd in your ears!

1