Info

forstagangenpodden's podcast

FÖRSTA GÅNGEN Emma Knyckare och Matilda Sjostrom pratar om första gången man gjorde olika saker som sedan påverkar livet från och med där å då. Första kyssen till exempel. Eller första fyllan. Hur va det och hur påverkade det resten av livet sen?
RSS Feed
forstagangenpodden's podcast
2018
June
May
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: September, 2017
Sep 24, 2017

Första gången du hade ont nånstans och blev riktigt negativ med tiden och bara va tvungen att få ut det, när va det? För Matilda är det så exakt just nu. Surbiggan som vi kallar henne. Men det går över. Och Emma berättar om framtida trätänder så in å njut bara! KÖÖÖÖÖÖR!

Sep 17, 2017

Första gången vi kom i kontakt med psykisk ohälsa, när va det? Och vad ÄR det? Du kan vara psykisk sjuk, du kan ha en depression, lider av ångest kanske eller så får du ett psykbryt. Det är en jävla djungel det här och vi två är absolut inga proffs och trampar ofta i massa olika klaver men vi berättar vad vi känner och det är både gött och riktigt ogöttiga grejer i podden idag. Så vi ber om ursäkt i förhand och hoppas att fler pratar om sånt här MER. För vi behöver verkligen det. Ta hand om varandra för fanken!

Sep 10, 2017

Första gången en blir vuxen, är det när vi skaffar barn? Körkort eller torp kanske? Vi har ingen aning men här får du höstens första podd. ÄNTLIGEN e vi tillbaka! PUSS

Sep 3, 2017

Första gången vi poddar live från Way out west eftersom förra året regnade bort. Vi berättar i detta avsnittet hur vi träffade våra killar, och dom berättar hur dom träffade varandra. Varsågoda!

1